MONOI DE TAHITI

Vyprodáno

Čistě přírodní olejový macerát z květů gardénie tahitské. Přírodní olej pro jas a jemnost pokožky. Originální polynézská receptura! S lehkou vůní tahitské gardénie.

175,00 Kč

Tak trochu jiný olej pro boj se stárnutím pokožky každého typu. Pleť ujemňuje a rozjasňuje, má výborné hydratační vlastnosti. I vlasům dodá lesk, pružnost a nezbytnou výživu. Účinně chrání pokožku před škodlivými vlivy okolního prostředí. Olej Monoi de Tahiti se vyrábí se velmi specifickým způsobem macerováním poupat květů gardénie tahitské (tiaré) v kokosovém oleji. Zcela zásadní je přitom kvalita surovin. Poupata tiaré se sklízí těsně před rozvinutím a do kokosového oleje musí být ponořena nejpozději den po sklizni.  Olej lehce, květinově voní.

Použití:

Olej má krémovitou strukturu. Nanášejte jej na pokožku obvyklým způsobem, v kontaktu s kůží olej taje a dobře se vtírá do pokožky. Olejem můžete ošetřit i vlasy, stačí jej před mytím do vlasů vetřít. Mějte na paměti, že základ - kokosový olej má schopnost tát při vyšších teplotách okolního prostředí. Pokud zkapalní, jeho kvalita tím není ohrožena. Uložíte-li olej do chladna, opět ztuhne. Určeno ke každodenní péči. Při aplikaci se vyhýbejte otevřeným ranám a očím. Jen k vnějšímu použití!

Tip

Olej Monoi de Tahiti můžete používat samostatně na pokožku celého těla i obličeje i vlasy, případně přidat pár kapek ke svému oblíbenému pleťovému či tělovému krému přímo před nanesením.
Nebo si připravte pleťovou nebo vlasovou masku podle svých potřeb. Smíchejte svůj oblíbený kosmetický jíl s vhodným množstvím organického oleje a naneste na pleť či vlasovou pokožku.


Balení: Baleno v krabičce s uzávěrem na závit.

Objem: 50 ml

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě při teplotě do + 35 C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření ani mrazu. Ukládejte mimo dosah dětí!

Složení/INCI: Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Gardénia Tahitensis Flower (gardénie tahitská)

Výrobce: Soaphoria (SK)