RICINOVÝ OLEJ

Překvapivě účinná podpora růstu, objemu a kvality vlasů, obočí a řas! Výborný i na suchou kůži s vráskami. Preventivní ochrana před vznikem pigmentových skvrn.

97,00
Please select variants first

Přírodní ricinový olej vás překvapí svým účinkem! Tajemství jeho účinku se skrývá ve zvláštní mastné kyselině ricinoolejové, která pomáhá obnovovat hydrataci pokožky se sklonem k vysušování. Je skvělý na vrásky na krku i v obličeji. Mimořádně prospívá vlasům, řasám a nehtům. Budete-li olej pravidelně vmasírovávat do nehtového lůžka, vaše nehty budou opět pevné, hladké a lesklé. Nanášením oleje na konečky řas, podpoříte jejich pevnost i hustější růst. Stejně prospívá i na obočí a vlasy. Olej zlepšuje i barevný tón pleti. Vysoký obsah mastných kyselin působí proti nežádoucí pigmentaci. Ricinový olej je poměrně hustý, pro usnadnění aplikace jej můžete míchat např. s mandlovým nebo meruňkovým olejem.

Použití na pokožku

Pár kapek oleje rozetřete v dlaních, abyste jej zahřáli, a vetřete do pokožky obličeje, krku i dekoltu, případně do pokožky (očního okolí) jemně vklepejte.

Použití na vlasy

Olej naneste před mytím v přiměřeném množství na vlasy a pokožku hlavy, vetřete do suchých konečků vlasů. Nechte chvíli působit. Vlasy následně umyjte obvyklým způsobem nejlépe přírodním šampónem. Nebo přidejte pár kapek do vlasové masky. Teplý ricinový olej můžete použít i na zábal, nechat působit pod teplým ručníkem a následně smýt. Tento způsob se velmi osvědčil při problémech s lupy.

Jen k vnějšímu použití!

Balení: Baleno ve skle. XXL baleni

Objem: 50 ml

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě při teplotě do +35°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření, vlhkosti a mrazu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Složení/INCI: Ricinus comunis Seed Oil (Skočec obecný)* *certifikovaná organická složka

Výrobce: Soaphoria (SK)