Blog TAKOVÁ JSEM

Každý z přírodních jílů má svou specifickou barvu. Ta je dána složením půdy, ze které pocházejí a odpovídající specifickou rozličností minerálů, které obsahují. Všechny jíly mají schopnost zbavovat pokožku nadměrné mastnoty, ale činí tak s různou mírou. Výjimkou je bílý jíl, viz dále. Trápí-li vás mastná pleť, vyzkoušejte již dříve zmiňovaný ...

Na minerály bohaté jíly nejsou v péči o kůži žádnou novinkou. Už stovky let se používají k čištění a oživení pokožky obličeje i celého těla po celém světě. Všechny jíly vynikají obsahem minerálních látek (např. hořčík, vápník), které prospívají pokožce, a vysokou absorbční schopností, díky které přípravky s obsahem jílů skvěle čistí. Přírodních...

Víte, že až 40% celosvětové populace si myslí, že má citlivou pokožku? Tzn. pokožku podrážděnou, intolerantní, občas svědivou, občas bolestivou, někdy i s vyrážkou?

Oční krémy

07.07.2020

Vybrat si optimální oční krém nemusí být vždy jednoduché. Pokožka očního okolí (epidermis) je velmi tenká (0,05 mm), jemná a pokud jako já trpíte zvýšenou citlivostí očí, ne všechny oční krémy vám tzv. sednou. V naší nabídce máme tři krémy, za které dám ruku do ohně.

Znám ženy, které říkají, že na jejich suchou pleť nic, ale opravdu nic nepomáhá. Mažou a mažou, ale bez zjevných efektů, nebo jen s krátkodobými efekty. Ještě totiž neobjevily CUPUACU!

Svou osobní zkušeností půjdu nejspíš proti obecnému názoru. Jsem totiž důkazem (statistickou chybou?), že jablečný ocet není pro každého, respektive pro každé vlasy.

Co je dobré vědět než začnete používat novou kosmetiku, se kterou zatím nemáte zkušenosti.